دوره 7، شماره 1 - ( 4-1386 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 9-22 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sattarahmady N, Moosavi-Movahedi A A. MINIREVIEW ON STRUCTURAL CHANGES OF GLYCATED HUMAN SERUM ALBUMIN. ijdld. 2007; 7 (1) :9-22
URL: http://ijdld.tums.ac.ir/article-1-288-fa.html
ستاراحمدی نغمه، موسوی موحدی علی اکبر. مروری کوتاه بر تغییرات ساختاری آلبومین سرم خون در اثر گلایکه شدن. مجله دیابت و متابولیسم ایران. 1386; 7 (1) :9-22

URL: http://ijdld.tums.ac.ir/article-1-288-fa.html


1- مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک، دانشگاه تهران
2- مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک، دانشگاه تهران ، moosavi@ibb.ut.ac.ir
چکیده:   (5674 مشاهده)
اندرکنش قندهای احیا کننده با پروتیین‌ها منجر به ایجاد یک سری واکنش های آبشاری می شود که به واکنش گلایکه شدن یا میلارد معروفند که نقش مهمی در ایجاد عوارض دیابت ایفا می کند. در این مرور کوتاه، تغییرات ساختاری آلبومین سرم خون گلایکه شده (GHSA) توسط قندهای مختلف در زمان های گوناگون انکوبه شدن که در متون علمی گزارش شده به همراه مطالعات گروه ما گزارش می گردد. مطالعات گروه ما نشان می‌دهد آلبومین سرم انسانی (HSA)، در اثر گلایکه شدن دستخوش تغییرات ساختاری می شود. در فرایند گلایکه شدن آلبومین در روز 21 انکوبه شدن، جدا شدن گلوکز از آلبومین گلایکه شده موجب ایجاد مولتن گلبول می شود که مقدمه ای برای بیماری های در ارتباط با مولتن گلبول می تواند باشد. همچنین گلایکه شدن طولانی مدت آلبومین سرم انسانی موجب توده ای شدن، تشکیل آمیلوئید و کاهش کشش سطحی آلبومین گلایکه شده می شود و نقش مواد فعال سطحی و غیرطبیعی کننده را برای پروتئین ایفا می کند ما نشان دادیم آلژینات به عنوان یک پلیمر قندی می تواند گلایکه شدن آلبومین را کاهش دهد. در نهایت مقایسه ای بین اندرکنش مصنوعی و آزمایشگاهی قند ها با آلبومین و نمونه HSA بیماران دیابتی مورد مطالعه گروه ما قرار گرفت ، تنها تعداد اسیدآمینه های آرژینین در آلبومین بیماران دیابتی به میزان بیشتری تغییر یافته اند.

متن کامل [PDF 786 kb]   (956 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: ۱۳۸۶/۳/۱۷ | پذیرش: ۱۳۸۶/۶/۲۲ | انتشار: ۱۳۹۲/۷/۲۳

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دیابت و متابولیسم ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2017 All Rights Reserved | Iranian Journal of Diabetes and Metabolism

Designed & Developed by : Yektaweb