دوره 13، شماره 3 - ( 12-1392 )                   جلد 13 شماره 3 صفحات 234-223 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mirzaeezadeh Z, Zarei H, Omidfar K. ELECTROCHEMICAL IMMUNOSENSOR DEVELOPMENT USING MCM-41/ PVA AND AUNPS. ijdld 2014; 13 (3) :223-234
میرزایی زاده زهرا، زارع هاجر، امیدفر کبری. طراحی ایمونوسنسور الکتروشیمیایی بر اساس نانو ذره طلا به‌عنوان نشان و نانو کامپوزیت حاوی مواد کریستالی متحرک و پلی وینیل الکل. مجله دیابت و متابولیسم ایران. 1392; 13 (3) :223-234

1- پژوهشکده علوم سلولی- مولکولی غدد و متابولیسم، دانشگاه علوم پزشکی تهران
2- پژوهشکده علوم سلولی- مولکولی غدد و متابولیسم، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، omidfar@tums.ac.ir
مقدمه: در این مطالعه با استفاده از، آنتی‌بادی آلبومین انسانی کونژوگه با نانوذرات طلا به‌عنوان نشان الکتروشیمیایی و همچنین نانوکامپوزیت مزوپوری حاوی مواد کریستالی متحرک-41 (MCM-41) و پلی‌وینیل‌الکل (PVA) به‌عنوان سطح تثبیت کننده ایمونوسنسور جدیدی ساخته شده است. روش‌ها: برای تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و الکتروشیمیایی این غشای هیبریدی در ایمونوسنسور طراحی شده، روش‌های میکروسکوپ الکترونی انتشار زمینه‌ای (FESEM) ، ولتامتری چرخه‌ای (CV) و ولتامتری تمایز پالسی (DPV) استفاده شده است. یافته‌ها: با استفاده از میکروسکوپ الکترونی انتشار زمینه‌ای (FESEM) اتصال مناسبی بین HSA و MCM-41 و همچنین رسوب لایه متراکمی از غشای MCM-41-HSA-PVA روی سطح الکترود مشاهده شد. DPV برای اندازهگیری کمی آنتی‌ژن استفاده گردید. نتیجه‌گیری: در شرایط بهینه این بیوسنسور می‌تواند HSA را در محدوده خطی بالایی (0.5-200µg/ml) با حد تشخیصی پایین‌تر از 1ng/mlتشخیص دهد. این روش جدید تکرارپذیری، ثبات و پایداری و قابلیت اطمینان مناسبی را نشان داد و همچنین می‌تواند برای تشخیص آنتی‌ژن‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
دریافت: 1393/4/21 | پذیرش: 1393/4/21 | انتشار: 1393/4/21