دوره 20، شماره 1 - ( ویژه نامه گرامیداشت 25 سال فعالیت 1399 )                   جلد 20 شماره 1 صفحات 10-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Bandarian F, Namazi N, Pajouhi M, Amini M, Mehrdad N, Larijani B. ENDOCRINOLOGY AND METABOLISM INSTITUTE OVER TIME: A QUARTER OF A CENTURY OF EXPERIENCE. ijdld 2021; 20 (1) :1-10
بندریان فاطمه، نمازی نازلی، پژوهی محمد، امینی محمدرضا، مهرداد ندا، لاریجانی باقر. پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در گذر زمان: ربع قرن تجربه. مجله دیابت و متابولیسم ایران. 1399; 20 (1) :1-10

1- مرکز تحقیقات دیابت، پژوهشکده‌ی علوم بالینی غدد و متابولیسم
2- مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم، پژوهشکده‌ی علوم بالینی غدد و متابولیسم
3- مرکز تحقیقات سلامت سالمندان، پژوهشکده‌ی علوم جمعیتی غدد و متابولیسم
4- مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم، پژوهشکده‌ی علوم بالینی غدد و متابولیسم ، emrc@tums.ac.ir
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم (EMRI) در سال 1372 تأسیس شد. EMRI از ابتدا مرحله به مرحله پیشرفت کرد و در 25 سال گذشته به بلوغ خود رسید. EMRI در جنبه‌های مختلف از جمله منابع انسانی و زیرساخت‌ها (آزمایشگاه‌ها و فن‌آوری‌های جدید) گسترش یافته، پیشرفت کرده و در تحقیقات غدد درون ریز رتبه اول کشور را کسب کرده است. همچنین با سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مانند سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بنیاد بین‌المللی پوکی استخوان (IOF) و انجمن غدد درون ریز بالینی آمریکا (AACE) همکاری کرده است. این مقاله مروری بر فعالیت‌های EMRI طی یک ربع قرن دارد.
واژه‌های کلیدی: EMRI، غدد درون ریز، متابولیسم، دیابت
نوع مطالعه: نامه به سردبیر | موضوع مقاله: عمومى